Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Eficienta prin profesionalism

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vitralii pentru ferestre resedinte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

240 €
Descriere
Vitraliile la ferestre clasice sau cu geam termoizolant filtreaza si vibreaza lumina, dau caldura si armonie spatiului, adauga valoare imobilelor.
Asiguram consiliere in alegerea temei de proiect, executam proiectarea si executia. Fiecare lucrare este unicat chiar daca se porneste de la la o arhiva de modele. Preturile difera functie de complexitatea lucrarii.

Vitraliile aplicate au aparut relativ recent, dar sunt tot mai apreciate si tind sa acapareze piata datorita numeroaselor avantaje pe care le au.
Daca pana nu demult vitraliile erau un lux de care se bucurau doar cei privilegiati, acum vitraliile au devenit relativ accesibile; ele dau valoare, caldura si distinctie in special locuintelor dar si cladirilor de birouri sau comerciale alaturi de clasica utilizare in cladirile de cult. Mai mult, datorita versatilitatii tehnicii, sunt utilizate inclusiv pe geamuri termoizolante si pe langa decorarea de usi si ferestre sunt realizate numeroase alte lucrari de arta decorative: tablouri, corpuri de iluminat, vase decorative, suporturi lumanari, oglinzi, cabine de dus, luminatoare, decoratiuni incluse in mobilier, blaturi pentru mese, scari interioare etc.

Vitraliile aplicate sunt vitralii obtinute prin aplicarea materialelor direct pe suprafata unei foi de geam. Materialele aplicate sunt baghete de plumb autoadeziv cu grosimi de la 3 la 9 mm impreuna cu filmul special (cu 3 straturi, protectie UV si la agenti chimici), intr-o gama de peste 250 de culori si, dupa caz, cristale fatetate avand peste 500 modele.

Aceasta tehnologie asigura pastrarea si chiar imbunatatirea rezistentei initiale a geamului / sticlei. Filmul pentru vitralii a fost special conceput pentru a se putea realiza vitralii sau alte lucrari cu suprafete mari ce impun conditii de siguranta; pe langa rolul decorativ, filmul indeplineste si un rol de protectie, impreuna cu bagheta de plumb realizand practic o laminare a sticlei. Filmul are la suprafata un strat cu rol protector impotriva zgarierii si oxidarii. Bagheta de plumb este protejata de o folie care ofera si o varietate de culori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura