Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Eficienta prin profesionalism

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs expert achizitii publice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

700 lei
Descriere
Curs Expert Achizitii Publice - cod COR 214946, respectiv Utilizarea Sistemului Electronic al Achizitiilor Publice pentru Agentii Economici si Autoritatile Contractante (DUAE - Documentul Unic de Achizitie European) in contextul noilor prevederi legale in domeniul achizitiilor publice.

COMPETENŢE PROFESIONALE:
1. Negocierea in cadrul procedurilor de atribuire
2. Elaborarea documentelor de specialitate.
3. Analizarea legislatiei aplicabile specifice.
4. Acordarea consultantei de specialitate.
5. Planificarea achizitiilor publice.
6. Derularea procedurilor de atribuire.
7. Finalizarea procedurilor de atribuire

DE CE?... Cursul ofera participantilor o instruire preponderent practica asupra intelegerii si aplicarii corecte a prevederilor legale, in special Hotararea de Guvern nr. 419/2018 (in vigoare din 18 iunie 2018) pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 98/2017) , Legea 98/2016 (a achizitiilor publice "clasice") si Legea 101/2016 (remedii si cai de atac), coroborate cu HG nr. 395/2016 (norme de aplicare).

CÂND?... perioada nov-dec. 2018 - pregatire teoretica 24 ore, pregatire practica 36 ore , total 60 ore, cate 2 sesiuni/sapt. x 3 ore, dupa un program agreat de cursanti (dupa ora 17) si ulterior la formarea grupei (circa 3 cursuri / an). Data inceperii cursului este comunicata dupa completarea grupei (minimum 14 participanti).

UNDE ? CISA Consulting SRL, mun. Bacau, str. Stefan cel Mare, bl. 27 / A / 4 si oriune avem conditii (colaboratori) pentru o grupa de minimum 14cursanti.

CERTIFICARE? Certificat ANC, COR: 214946 (pentru ocupatia de Expert Achizitii Publice), recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale.
La finalizarea programului se sustine un examen de absolvire sub forma de proba teoretica (teste grila) plus prezentarea unei lucrari Certificatele sunt recunoscute de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala pentru Calificari si se elibereaza exclusiv participantilor cu studii superioare.

CONTACT organizator? tel: 0744 870 210,email: constantgrig@gmail.com

CUM MĂ INSCRIU? Completand Formularul de participare atasat ofertei si expediindu-l la adresele de email: constantgrig@gmail.com insotit de documentele cursantului (copii electronice dupa CI, Certif. nastere, diploma licenta, dovada schimbare nume daca e cazul)
Cat costa?...700 lei/ persoana pentru plata integrala la inscriere, 740 lei pentru plata in 2 transe din care min. 50% la inscriere prin care se acopera integral participarea la curs, suportul de curs, fise de lucru, chestionare, simulari on-line pe calculator, cafea/ceai, examinarea si certificarea participantilor de catre Agentia Nationala pentru Calificari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura